ニュース

IPSO® werd afgelopen herfst goed vertegenwoordigd op tal van beurzen

Tue, 05-12-2017

MG Hospitality @ Didac India - 19 -> 21/09/2017

MG Hospitality, één van onze officiële partners in India, nam in september ll. deel aan de Didac India-beurs. "Instawash, partner van het merk IPSO van ALS, groeit snel in het opzetten van volledig uitgerust universiteitswasserijen, voor residentiële studenten van private instellingen over gans India," zegt Nidhish Mittal, managing director- Instawash. Didac Exhibition in Mumbai is één van de pioniers in de organisatie van events voor de onderwijssector en biedt het beste platform om het Instawash-wasserijconcept voor te stellen. "De bezoekers waren verrast over de kwaliteit van de Instawash-wasserijen, en waren erg enthousiast om het model te gebruiken voor hun eigen instelling. Het is onze bedoeling om het succesvolle concept verder uit te bouwen en ook uit te breiden naar het commerciële en publieke wasserijmodel, door in de toekomst ook franchise aan te bieden," aldus Mittal.

Eberhardt Frères @ Jet Expo Paris - 14 -> 16/10/2017

Eberhardt Frères, onze offficiële partner in Frankrijk, nam deel aan de Jet Expo beurs in Parijs. Deze beurs is erg bekend in Frankrijk en richt zich op professionals in de textiel- en bedrijfskledingsector. Eberhardt Frères presenteerde als eerste onze nieuwe vrijstaande wasmachine die in januari 2018 gelanceerd wordt. De reacties waren positief en de bezoekers waren al zeer enthousiast om deze nieuwe machine te installeren.
Laundry Solutions Australia @ LASA Gold Coast, Queenland - 15 -> 18/10/2017
Leading Age Services Australia (LASA) is hét nationale evenement voor dienstverlening en instellingen in residentiële ondersteuning, thuiszorg en ouderenzorg. Laundry Solutions Australia, een officiële IPSO partner, was dan ook fier om deze editie te sponsoren. Op hun stand presenteerden ze de IPSO industriële standaardmachines aan meer dan 1 200 vertegenwoordigers uit de ouderenzorg. Laundry Solutions Australia bedient deze sector al meer dan 30 jaar. Michael Edney, Marketing Manager bij LSA: " Op dit ogenblik werken we aan 13 nieuwe installaties, waarbij een groot aantal klanten voor de grote machines - 24 tot 28 kg - opteren. Dit zowel in vrijstaande als vaststaande machines, en vaak gecombineerd met de 35 kg gasdrogers. Aanvullend op deze nieuwe projecten, werken we ook aan upgrades van de huidige machines bij tal van rust-en verzorgingstehuizen in Australië."
Rotondi Group @ Host Milan- 20 -> 24/10/2017
Host Milan is de grootste internationale horecabeurs wereldwijd. Aangezien horeca één van de belangrijkste segmenten is voor onze Italiaanse IPSO distributeur Rotondi Group, kunnen zij er niet ontbreken. Het evenement leverde goeie deals en potentiële nieuwe projecten op. Het toont opnieuw aan dat Rotondi Group nog steeds een belangrijke speler is binnen de internationale wassector.
Ferrum Waschtechnik @ Igeho Basel - 18 -> 22/11/2017
Igeho, de internationale beurs voor hotels, restaurants en verzorging, had plaats van 18 tot 22 november, in de Zwiterse stad Basel. Onze IPSO partner, Ferrum Waschtechnik, presenteerde er een vrijstaande wasmachine, een DR-droger en een semi-commerciële combinatie droger/wasmachine CS10. Roger Küng, CEO bij Ferrum Waschtechnik, was bijzonder tevreden met het resultaat van de beurs. "Eén van de belangrijkste doelen van onze deelname was het onderlijnen van de duurzame samenwerking tussen Ferrum en IPSO binnen de Zwitserse hotelsector, iets wat duidelijk getoond werd in het standontwerp. Dit doel hebben we zeker bereikt, aangezien we enkele belangrijke nieuwe contacten gelegd hebben en verschillende offertes werden voorgesteld."